Про диктат людського егоїзму. У «Фіолету» вийшов новий кліп

Про диктат людського егоїзму. У «Фіолету» вийшов новий кліп
Кадр із нового кліпу

Український гурт «Фіолет», який раніше мав луцьку «прописку», екранізував другий сингл із майбутнього альбому «Все чесно»  – «Київ-Берлін-Київ». 

Режисерами кліпу стали Валерій та Анна Стратюк (студія «Stay in Focus»), зйомки відбувались неподалік Київського моря. Це не перша співпраця режисерів та гурту, Валерій та Анна є авторами відеороботи на кліп «Тиша», який уже зібрав понад мільйон переглядів. 

Головні ролі зіграли актори театру та кіно Анна Чабак та Дмитро Архіпов. За сюжетом пара закоханих мчить лісом на кабріолеті та безупину свариться, перетворюючи свій шлях на безкінечний «день бабака» із суперечками, криками, аваріями та скандалами.  

«Для нас головне  – донести до глядача історію, драму із власними емоціями, настроєм, месседжем. Пісня і кліп, присвячені темі диктату людського егоїзму. Часто він допомагає нам підкорювати нові життєві вершини, але не менш часто провокує на доленосні помилки і втрати. Ми почали забувати, що любов – це історія далеко не про свій комфорт і зручну людину з гарним обличчям, а зокрема і про щастя, яке ти можеш подарувати маленькими і великими вчинками цій людині. Інакше, життя перетворюється в беззмістовний «день бабака», який ми і показали в кліпі», – розповідає фронтмен гурту Сергій Мартинюк.  

Це вже не перший кліп гурту, в якому не з’являються самі музиканти. Подібний експеримент «Фіолет» уже проводили із кліпом на пісню «Кохана», який наразі зібрав понад 4 млн переглядів і є найпопулярнішим відео гурту. 

Трек «Київ-Берлін-Київ» створений із саундпродюсером Артуром Данієляном (відомим співпрацею із Без Обмежень, ТНМК, Тартак, Скай та іншими українськими гуртами). 

«Я завжди любив експериментувати зі складом інструментів у аранжуванні. Цього разу ми вирішили звернутися до елементів симфо-попу: струнна і духова секції органічно доповнили приглушену ритм-секцію і пружинні ревербератори на гітарах. Вийшла дуже інтимна і водночас голосна пісня у незвичному для Фіолет форматі», – розповідає Артур Данієлян. 

Читати також: Лідер «Фіолету» восени видасть книгу віршів

Новий міні-альбом гурту Фіолет «Все чесно» побачить світ 1 листопада. Його музиканти приурочили до 10-річчя гурту, яке відзначають у 2019 році. І вже 20 листопада гурт відправиться у ювілейний тур містами України,.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як я 2 тижні жила без побутової хімії. ЕКО-КЕЙС
Наступна новина На Волині для сільських амбулаторій куплять авто за три мільйони
Останні новини
Схожі новини