І гривня, і 20 тисяч: на інфузомати в онкоцентр волинянки зібрали понад півмільйона

Ще 208 тисяч гривень – сума, необхідно для того, аби для онкогематологічного відділення Волинського обласного дитячого територіального об’єднання придбали ще десяток інфузоматів.

Читайте також: «Для онкохворих дітей Волині збирають гроші на інфузомати. Що це і чому вони життєво необхідні?»

Як повідомила на своїй сторінці у соцмережі одна з ініціаторок збору коштів Роксолана Несторук , 23 січня – рівно місяць, як триває збір коштів на інфузомати в онкогематологічного відділення Волинського обласного дитячого територіального об’єднання. За цей час, уточнює жінка, вдалося зібрати понад півмільйона гривень, долучити тисячі небайдужих сердець і заручитись підтримкою десяток талановитих, відомих людей.

Наразі, аби втілити задумане у життя, є 542 тисячі гривень. Тож 208 тисяч, необхідних для того, аби повністю вирішити цю проблему, вже не здаються не підйомною сумою.

«Наші сили мають властивість закінчуватись, але об‘єдналась така велика кількість людей, що ми  не маємо права опускати руки. Тому хочемо вас попросити залишатись активними з нами до кінця, долучати друзів, записувати самостійно відео, робити дописи на своїх сторінках в соц.мережах та помічати нас», – звертається до усіх небайдужих волонтерка.

Реквізити для допомоги (Приватбанк):

5168 7520 1018 4425

Отримавач: Несторук Роксолана Русланівна

До слова, до збору коштів долучилися не лише волиняни, а й люди і з інших міст України, і наші земляки з-за кордону. Кожен зробив посильний для себе внесок. Тож на картку надходили перекази і по 1 гривні, і по 20 тисяч гривень.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До Дня Соборності України: двоє лікарів Луцької міської лікарні стали заслуженими
Наступна новина Волинь: просять переглянути доцільність поїздок 25-27 січня і автомобілістів, і перевізників