Ірина Луценко назвала Гриценка брехуном і заявила, що подасть на нього у суд

Ірина Луценко. Фото - Інтерфакс-Україна

Народний депутат, дружина Генпрокурора України Ірина Луценко заявила, що збирається подати в суд на кандидата у президенти України Анатолія Гриценка.

Про це вона наисала у Facebook.

«Дізналася від кандидата в Президенти Гриценка, що ми ховали свого сина від фронту. Наш Сашко, на відміну від бравого екс-міністра оборони (у 2005-2007 роках Анатолій Гриценко був міністром оборони України, – ред.), в 2014 добровольцем пішов на фронт. Служив простим солдатом в 55 бригаді.

Каску, бронік і намети ми купляли самі. Бо міністр оборони Гриценко не спромігся забезпечити Армію хоч цим.

Харчі привозили ми та інші мами волонтери. Бо міністр оборони Гриценко знищив систему військового харчування, щоб віддати заробітки бізнесменам.

Колеса на тягачі гармат купляли самі. Бо міністр оборони Гриценко не знав про тягачі.

Нічне бачення для солдат охорони арти купляли самі. Бо міністр оборони Гриценко не знав, що війна буває і вночі.

Від імені всіх матерів наших захисників Вітчизни подам на Гриценка до суду. І всі гроші віддам на потреби Армії. Хоч так примушу цього брехуна допомогти Збройним Силам України», – написала Ірина Луценко.

Як повідомляли ЗМІ, Гриценко в інтерв’ю Гордону заявив, що, на відміну від президента Петра Порошенка, генпрокурора Юрія Луценка чи секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олександра Турчинова, не ховав свого сина від служби в АТО.

Генпрокурор обурився словами Гриценка і заявив, що вимагає вибачення. Він також опублікував світлини сина Олександра з фронту, який пішов туди добровільно.

Після цього Гриценко заявив, що не буде вибачатися перед генеральним прокурором Юрієм Луценком, проте попросив вибачення у його сина Олександра.

Нагадаємо, на з’їзді партії «Громадянська позиція» ухвалили рішення висунути Анатолія Гриценка у кандидати на посаду Президента України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Була б стаття злочину, а людина знайдеться, – голова УКРОПу на Волині про заяви Савченка
Наступна новина Луцькі депутати «вкоротили» бюджет на ремонт доріг. ВІДЕО
Схожі новини