Лише цього тижня у ТзОВ «Апельсин» маршрутизатори TP-LINK за акційними цінами. ВІДЕО

На Першому триває проект, у якому магазин комп'ютерної техніки «Апельсин», що у Луцьку, щотижня презентує акційні товари.

У п’ятому випуску програми вашій увазі одразу дві акційні пропозиції – маршрутизатори TP-LINK.

Модель TP-LINK 840N – це чудовий маршрутизатор, який підійде для маленького офісу, невеликих будинку чи квартири. Пристрій забезпечує хороше та надійне покриття. Також через окремий кабель маршрутизатор можна підключити до комп’ютера, ноутбука чи телевізора.

А ще у роутері є фунція «Батьківський контроль», яка допоможе обмежити доступ дітей до небажаних ресурсів. Акційна ціна цього тижня на маршрутизатор TP-LINK 840N – всього 499 гривень.

Модель TP-LINK ARCHER C200 – у цій моделі роутера встановлено три Wifi-антени. Його особливістю є ще й те, що він працює у дводіапазоновому режимі – 2,4 та 5 ГГц, які разом видають до 733 Мбит/сек. З цим роутером ви назавжди зможете забути про незручності при перегляді відео. Акційна ціна цього тижня – всього 999 гривень

А ще спеціалісти «Апельсину» обов’язково допоможуть вам при встановлення та налаштуванні роутерів.

Читати подібне: Лише цього тижня у ТзОВ «Апельсин» ігрові пристрої Warhead за акційними цінами. ВІДЕО


Придбати маршрутизатори за акційними цінами ви можете у магазині «Апельсин», який знаходиться за адресою: Луцьк, вул. Євгена Сверстюка, 1. Тел. –  71-11-41, 095-567-87-87


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Собаководство в Китаї стало трендом. ВІДЕО
Наступна новина Як прикрасити новорічний стіл: красиві ідеї святкового сервірування
Схожі новини