Лише цього тижня у ТзОВ «Апельсин» ігрові пристрої Warhead за акційними цінами. ВІДЕО

Лише цього тижня у ТзОВ «Апельсин» ігрові пристрої Warhead за акційними цінами. ВІДЕО

На Першому триває проект, у якому магазин комп'ютерної техніки «Апельсин», що у Луцьку, щотижня презентує акційні товари.

У четвертому випуску програми вашій увазі акційна пропозиція – серія ігрових пристроїв WARHEAD від перевіреного виробника DEFENDER. 

Перший акційний комплект – Warhead MP 1400 – всього за 499 гривень. У комплекті – високоякісна ігрова миш з 4 режимами чутливості від 1200 до 3200 dpi, а також підсвіткою та двома додатковими боковими кнопками. Кнопка та плетений кабель забезпечить довговічність та зручність у використанні. 

Ігрова поверхня з прорезиновою основою робить цей комплект одним із найкращих у співвідношенні ціна-якість. 

Комплект Warhead MPH-1500, який вважається одним із найкращих комплектів стартового рівня на ринку, у Апельсині всього за 549 гривень. 

Комплект складається з ігрової гарнітури, що регулюється, що є необхідністю для онлайн-ігор та просто для спілкування з рідними та близькими через програму Skype. 

Також у магазині «Апельсин» за розумними цінами ви можете придбати й інші вироби DEFENDER.  Більше – дивіться у відео. 

Читати подібне: Лише цього тижня у ТзОВ «Апельсин» ноутбук ACER 2519 за акційною ціною 6999 гривень. ВІДЕО


Придбати ігрові гарнітури за акційними цінами ви можете у магазині «Апельсин», який знаходиться за адресою: Луцьк, вул. Євгена Сверстюка, 1. Тел. –  71-11-41, 095-567-87-87


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ресторація «Брама» запрошує на новорічні корпоративи
Наступна новина У Telegram додали стікери з луцькими віпами
Останні новини
Схожі новини