Лучани «воюють» за паркан, що оберігає від наркоманів. ВІДЕО

Активні лучани, аби вберегти прибудинкову територію, встановили паркан, щоправда, попередити своїх сусідів, які теж проживають у багатоквартирному будинку, вочевидь, забули.

На цьому й зав'язався цілий скандал, арбітром якого виступила муніципальна варта, – йдеться в сюжеті Сфера-ТВ.

Паркан, як порятунок від сумнівних товариств та наркоманів. Частина мешканців будинку, що за адресою Сенатора 3, облагородили свою прибудинкову територію, а як захист від так званих шкідників, встановили півтораметрові ворота. Та завше знайдуться ті, кому така самодіяльність не до вподоби. 

Тож кілька мешканців, з якими не порадились, почали скаржитись до муніципальної поліції. І за ними, як кажуть, «не заржавіло». Муніципальна варта миттю примчала на допомогу та враз знесла так звану перепону.

Люди які зводили конструкцію прийшли скаржитись до міської ради. Кажуть, мало того що муніципали забрали конструкцію, так її ще й здали на металобрухт.

Ламати не будувати, кажуть люди, які встановлювали паркан. Тож в даній ситуації міськрадівці просто розвели руками і послалися на те, що все законно. Натомість місцеві мешканці запросили посадовців, аби ті подивились в якому стані їх двір зараз і що зміниться через місяць після знесення паркану.

З цим і залишили профільну комісію.

Читайте також: У Луцьку мешканці будинку «воюють» із муніципалами за паркан

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Розповіли, скільки чорниці можна зібрати на Волині без шкоди для природи
Наступна новина Губернатор Волині Олександр Савченко знову невдоволений роботою підлеглих
Схожі новини