Губернатор Волині Олександр Савченко знову невдоволений роботою підлеглих

Олександр Савченко

Очільник волинської виконавчої влади Олександр Савченко вперше за три місяці перебування на посаді зібрав першу розширену колегію.

Керівники обласних структур та підрозділів звітували про зроблене, ділились планами, а подекуди отримували «на горіхи» від голови ОДА, – йдеться в сюжеті Сфера-ТВ

Всі керівники, які безпосередньо причетні до життєдіяльності волинян за круглим столом, тож можна починати колегію, - каже губернатор Олександр Савченко. І відразу воліє почути як реалізовуються цільові програми в області.

Після того як доповідач, кілька разів заплутався в цифрах та поясненнях, йому взялись допомагати всі кому не лінь. Експерт центру розвитку урядування Сергій Григоренко каже, що все можна було набагато простіше і доступніше влаштувати, лишень було б бажання. 

Голова волинської облдержадміністрації погодився з експертом і на цьому в питанні реалізації програм   поставили крапку. Гостро стоїть питання забезпечення населених пунктів області генеральними планами.

Не оминули й теми сміття. Обсяги твердих побутових відходів з кожним днем зростають, а процес їх переробки стоїть на місці. Профільні керівники кажуть – вихід є і до уваги присутніх презентують чергову програму.

Читайте також: На Волині планують створити 5 сміттєпереробних комплексів

Сортувальні пункти розмістять в Камені-Каширському, Нововолинську та Шацьку. До слова, представники шацької громади нещодавно попередили владців, що боротимуться проти розташування в районі сміттєвого майданчика.

На ситуацію зі сміттям в Шацьку голова ОДА нарікає вже традиційно і додає, що невдовзі нас не лякатимуть потопи.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани «воюють» за паркан, що оберігає від наркоманів. ВІДЕО
Наступна новина Аварія біля Луцька: маршрутка в'їхала в легковик. ФОТО
Схожі новини