Малюнок 11-річної волинянки стане маркою

Майбутня марка з зображенням літака «Мрія». Фото Укрпошти

Малюнок, який у рамках конкурсу від Укрпошти, створила 11-річна волинянка Софія Кравчук стане маркою. 

Про це 25-го квітня повідомила у Facebook Укрпошта. 

Марка буде з зображенням українського літака Ан-225 «Мрія». Його на своєму малюнку ще до війни зобразила 11-річна волинянка Софія Кравчук.  

«Українська мрія» - це наша наступна поштова марка, яку ми плануємо видати незабаром. Цю ілюстрацію ще до війни намалювала одинадцятирічна Софія Кравчук з Волинської області для участі у конкурсі «Що для мене Україна?».

Саме такою дитина бачила нашу країну - яскравою й квітучою», – йдеться у повідомленні.

За інформацією «24 каналу», марка з таким зображенням з’явиться уже в червні, – про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський в інтерв'ю в прямому ефірі національного телемарафону.

«Саме цю марку, яка називається «Українська Мрія», ми плануємо випустити вже незабаром. Випуск буде зовсім скоро – десь у червні», – анонсував гендиректор Укрпошти.

За його словами, спершу поштовий сервіс завершить випуск марок, пов'язаних з російським кораблем, а вже наступними будуть марки з «Українською Мрією».

До слова, марка з літаком Ан-225 «Мрія» задумувалась ще до війни. Укрпошта проводила конкурс «Що для мене Україна?» до 30-річчя незалежності України.

В ньому взяли участь понад 6 тисяч людей з різних країн світу. Учасники надіслали більше 10 тисяч малюнків.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Укрпошта продовжить серію з легендарною маркою з кораблем. Зокрема, планується випуск марки з актуальним станом корабля - «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!», загальним тиражем 5 млн примірників. 

Крім того, Укрпошта зазначила, що там уже планують випуск нових марок. Їх під час голосування обиратимуть українці. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Великдень окупанти депортували в Росію понад 100 маріупольців
Схожі новини