«Русскій воєнний корабль … ВСЬО!». Укрпошта продовжить серію популярних марок

«Русскій воєнний корабль … ВСЬО!». Укрпошта продовжить серію популярних марок
Фото «Укрпошти»

Серія з легендарною маркою з кораблем буде продовжена. Зокрема, планується випуск марки з актуальним станом корабля - «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!», загальним тиражем 5 млн примірників. 

«Ми вважаємо доречним продовжити серію маркою, на якій вже немає флагмана російського флоту, щоб в такий спосіб зафіксувати історичний хід подій.

Тому вже в травні плануємо ввести в обіг нові поштові марки з актуальним станом корабля - «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!» загальним тиражем 5 млн примірників», – повідомили в «Укрпошті».   

Автором нового випуску, як і попереднього, виступить Борис Грох. Маркові аркуші, окрім нових поштових марок, міститимуть купони, на яких буде відтворено зображення першої марки «Русскій воєнний корабль, іді … !».

«Тож усі ті, хто не зміг придбати поштові марки з кораблем, матимуть можливість отримати два в одному – поштову марку без корабля та купон з кораблем, як нагадування про початок цієї історії, яка вже стала легендарною», – додали в «Укрпошті».

Поштові марки «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!», як і попередній випуск, планується виготовити з внутрішнім (F) та міжнародним номіналом (W). 

Уже найближчими днями їх мають оприлюднити на сайті і всі бажаючі зможуть оформити передзамовлення онлайн.

Також за інформацією «Укрпошти, окрім поштових марок «Русскій воєнний корабль, іді … !», найближчим часом в онлайн-магазині з’являться інші патріотичні випуски Укрпошти – поштові марки, а також різноманітний мерч із зображенням марки.

Водночас «Укрпошта» продовжує працювати над розробкою нових патріотичних сюжетів поштової продукції і випуском поштових марок з додатковим номіналом, який буде спрямовано на важливі соціальні проєкти та допомогу ЗСУ.

Крім того, вчора, 22-го квітня, «Укрпошта» запустили онлайн-продаж залишку тиражу поштових марок та немаркованого конверта «Русскій воєнний корабль, іді … !».

100 тисяч марок стали доступні в першу чергу тим клієнтам, які робили замовлення на старому сайті, про що були додатково попереджені напередодні.

«Через годину посилання на інтернет-магазин postmark.ukrposhta.ua отримали всі бажаючі. Зважаючи на підвищений попит, з метою надання можливості більшій кількості клієнтів придбати поштові марки, замовлення приймаються з обмеженням в 1 марковий аркуш та 2 конверти», – йдеться у повідомленні.

Оплатити вартість замовлення та доставки можна одразу на сайті. На вказану при реєстрації електронну адресу клієнти отримують квитанцію, в якій для відстеження доставки замовлення буде зазначено номер ШКІ.

«У зв‘язку з підвищеним попитом та зовнішніми кібератаками сайт все ще тимчасово недоступний. Біля 10 тисяч замовлень, які ми встигли прийняти будуть оброблені та доставлені. Про відновлення роботи сайту і залишки продукції повідомимо додатково», – додали в «Укрпошті». 

До слова, охочих придбати поштові марки «Русскій воєнний корабль, іді … !» виявилося в сотні разів більше, ніж це дозволяє тираж марки, який становить 1 млн примірників. 

Такий тираж є рекордним для художніх поштових марок за останні 15 років (зазвичай художні марки випускаються тиражем 100-130 тис. примірників).

За інформацією «Укрпошти», справжній ажіотаж на поштові марки почався після того, як ЗСУ потопили ворожий корабель.

«Ми усвідомлюємо, що зараз це непросто, але просимо з розумінням поставитися до того, що такий збіг подій неможливо було передбачити наперед.

Звертаємо увагу, що у всьому світі поштові марки - це не лише засіб, якими оплачується доставка листів, а й предмет колекціонування, відповідно до чого діють встановлені ринком правила. Колекціонери усього світу вкладають кошти у предмети філателії, обираючи поштові марки тих країн, які, з їхньої точки зору, є привабливими для інвестування», – зазначили в «Укрпошті». 

За їхньою інформацією, якщо поштова адміністрація щоразу, за наявності додаткового попиту, хаотично додруковуватиме додаткові тиражі вже випущених поштових марок - це знецінюватиме основний тираж, порушуватиме зобов’язання перед клієнтами, які придбали примірники з основного тиражу, тому що на момент придбання вони не знали про наміри адміністрації щодо додруківки тиражу, шкодитиме репутації поштової адміністрації у сфері філателії на міжнародному рівні.

Нагадаємо, марку «Русскій воєнний корабль» продали за 5 мільйонів гривень на благодійному аукціоні


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина США тепер постачають Україні реактивні системи залпового вогню
Наступна новина «Волинський Фаберже» презентував нову роботу
Останні новини
Схожі новини