Малюнок 11-річної волинянки, який став маркою, продадуть на аукціоні

Малюнок 11-річної волинянки продадуть на аукціоні. Фото з сайту «Prozzoro Продажі»

Малюнок 11-річної волинянки Софії Кравчук з зображенням літака «Мрія», який став прототипом марки, виставили на аукціон.

Про це 5-го липня повідомила «Укрпошта» у Facebook. 

Нагадаємо, 11-річна Софія Кравчук з Любомля намалювала український літак АН-225 «Мрія». Її робота перемогла у конкурсі від «Укрпошти» «Що для мене Україна?» до 30-річчя незалежності України, який оголосили ще до початку повномасштабного вторгнення. 

Саме робота 11-річної волинянки стала прототипом марки «Українська мрія», яку нещодавно випустила «Укропошта»

До слова, літак «Мрія» знищили окупанти 27-го лютого цього року під час повітряної атаки на аеропорт Гостомель. 

Наразі ж оригінал малюнку волинянки виставлять на аукціон. Зібрані під час нього кошти передадуть на підтримку соціального проєкту «Місто добра», що допомагає мамам та дітям з прихистком.

Фото «Укрпошти» та з сайту «Prozzoro Продажі»

Аукціон відбудеться 6 липня о 14:00. Заявки на участь приймаються лише сьогодні, 5-го липня, до 18:00. Взяти участь можна – за посиланям

«У вас є змога не тільки придбати вже культову роботу, а й підтримати ініціативу «Місто Добра» Центру доброти для мами і дитини. За останні 2 місяці проєкт встиг розпочати будівництво ще двох корпусів з бомбосховищем. І це лише початок!» – йдеться у повідомленні. 

До слова, «Місто Добра» – це благодійний всеукраїнський проєкт Марти Левченко. Під час війни «Місто Добра» став прихистком для мам та дітей, які втратили власні домівки через війну. Зокрема, зараз там проживають вихованці миколаївського дитячого будинку. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знайшли у лісопосадці з травмами голови. Волинянин побив 39-річного чоловіка
Схожі новини