Малюнок 11-річної волинянки стане маркою

Малюнок 11-річної волинянки стане маркою
Майбутня марка з зображенням літака «Мрія». Фото Укрпошти

Малюнок, який у рамках конкурсу від Укрпошти, створила 11-річна волинянка Софія Кравчук стане маркою. 

Про це 25-го квітня повідомила у Facebook Укрпошта. 

Марка буде з зображенням українського літака Ан-225 «Мрія». Його на своєму малюнку ще до війни зобразила 11-річна волинянка Софія Кравчук.  

«Українська мрія» - це наша наступна поштова марка, яку ми плануємо видати незабаром. Цю ілюстрацію ще до війни намалювала одинадцятирічна Софія Кравчук з Волинської області для участі у конкурсі «Що для мене Україна?».

Саме такою дитина бачила нашу країну - яскравою й квітучою», – йдеться у повідомленні.

За інформацією «24 каналу», марка з таким зображенням з’явиться уже в червні, – про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський в інтерв'ю в прямому ефірі національного телемарафону.

«Саме цю марку, яка називається «Українська Мрія», ми плануємо випустити вже незабаром. Випуск буде зовсім скоро – десь у червні», – анонсував гендиректор Укрпошти.

За його словами, спершу поштовий сервіс завершить випуск марок, пов'язаних з російським кораблем, а вже наступними будуть марки з «Українською Мрією».

До слова, марка з літаком Ан-225 «Мрія» задумувалась ще до війни. Укрпошта проводила конкурс «Що для мене Україна?» до 30-річчя незалежності України.

В ньому взяли участь понад 6 тисяч людей з різних країн світу. Учасники надіслали більше 10 тисяч малюнків.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Укрпошта продовжить серію з легендарною маркою з кораблем. Зокрема, планується випуск марки з актуальним станом корабля - «Русскій воєнний корабль … ВСЬО!», загальним тиражем 5 млн примірників. 

Крім того, Укрпошта зазначила, що там уже планують випуск нових марок. Їх під час голосування обиратимуть українці. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Великдень окупанти депортували в Росію понад 100 маріупольців
Наступна новина Українського пілота звільнили з російського полону
Останні новини
Схожі новини