Маневицький лісгосп відновив продаж екстракту зі свіжої хвої сосни та ялини. ВІДЕО

Не одним лісом багаті. Лісові господарства Маневиччини не тільки охороняють і доглядають за лісовими насадженнями, а й обробляють деревину і виготовляють власну продукцію.

Виробництво хвойного натурального екстракту відновив Маневицький лісгосп. Це препарат рослинного походження, отриманий із свіжої хвої сосни і ялини шляхом водяної екстракції.

Екстракт є екологічно чистим продуктом, що містить в собі мікро- та макроелементи, фітонциди, ефірне масло, каротин, амінокислоти, які важливі та необхідні для здоров`я і життєдіяльності людини.

Вирощують та виготовляють лісівники й іншу власну продукцію. Зелений салат,цибуля, петрушка, кріп і, навіть овочі уже ростуть в теплицях. А шість видів березового соку, різноманітні повидла і джеми готують в консервному цеху, відправляючи продукцію не лише по Україні, а й за кордон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Бондар проінспектував волинські лісгоспи. ФОТО

Роботою лісогосподарських підприємств Маневиччини задоволений заступник голови Держлісагенства України Володимир Бондар. Каже, що це багатопрофільні підприємства. Особливо вражає продукція побічного користування - переробки її в натуральні соки і джеми. Проте на сьогодні існує проблема її збуту.

Володимир Бондар пообіцяв, що допоможе зі збутом продукції  Колківського, Маневицького та Городоцького лісових господарств. І додав, що не зважаючи, на різні потужності підприємств, перед усіма стоять однакові завдання – збереження та примноження лісів. Адже, це – велика відповідальність перед місцевими громадами зокрема і державою загалом.

Фото: ілюстративне, джерело: Добрі поради


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гройсман задекларував дохід, більший ніж Порошенко
Наступна новина Затримано чиновників митниці і Держприкордонслужби
Схожі новини