Медичне страхування: усі за та проти і який пакет краще оформити. ВІДЕО

Поки реальна медреформа не запрацювала, українці страхуються у приватних компаніях. 

Особисто приходить мало хто – індивідувальна страховка була б захмарною по ціні. Та страхові компанії кажуть, вона може коштувати і 50 гривень на місяць – якщо страхуватиметься 30 тис. людей, – повідомляє ICTV.

В Україні людей, які оформили собі медичну страховку всього 5%. У цивілізованих країнах застраховано до 80% населення. У нас про співробітників, переважно,  дбають великі компанії. Роботодавець платить або ж за все. Або покриває витрати частково.

Медстраховку в Україні пропонують 50 компаній.

Окрему людину страхувати мало хто візьметься, це буде надто дорого. Треба, щоб на поліс подавалось мінімум 100 людей. Чим більше збереться – тим дешевше кожен платитиме – від 50 гривень на місяць за найпростішу і до кількох тисяч. Також будуть різними й пакети. Їх треба читати ретельно. Когось можуть покласти у лікарню лише раз, може бути обмежена кількість процедур, а за послуги певних лікарів та дорогих приватних клінік треба буде частково доплатити. Також страховики не покриють онкологію, туберкульоз та ті вартісні хвороби, які, теоретично, бере на себе держава.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо, чому в СНУ викликали рятувальників
Наступна новина Що одягнути на Хеловін: ТОП кращих образів для святкування Відьомської ночі
Схожі новини