Мінус 22 кг, плюс Pride. Редактор «Першого» отримав велосипед  від Андрія Разумовського

Редактор видання «Перший» Юрій Ричук, вигравши парі у директора Будівельної компанії «Інвестор» Андрія Разумовського, отримав від нього велосипед.

Нагадаємо, умовою парі було схуднути мінімум на 20 кілограм за три місяці, займаючись у спортзалі  «БудуйТіло»

Велобайк придбали у популярному луцькому магазині «Велозона». Взяли той, вибір на якому зупинив Юрій Ричук.

«Велосипед – якісного і популярного в Україні виробника. Це Pride Rebel 9.3, тип – «найнер» (один з типів гірського велосипеда, який комфортний і для їзди містом). У нього – 20 швидкостей, алюмінієва рама, виготовлена за технологією  гідроформінгу, амортизаційна вилка RockShox з ходом 100 мм і режимом блокування. Усе обладнання, зокрема дискові гідравлічні гальма – американської фірми Sram. Хороший, якісний і витривалий велосипед» - розповів засновник «Велозони» Вячеслав Березін.

Разом з велосипедом Юрій отримав шолом, велосумку, ліхтар і мигалку (для їзди в темну пору), болотники, велозамок і дзеркало заднього виду, які не входять у базову комплектацію.  

«Юра з велосипедом і з кращим здоров'ям – це ж круто, правда? Радий, що підтримав товариша і долучився до якісних змін у його житті). Завжди намагаюся не просто робити свою роботу і отримувати задоволення від життя, а й допомагати у цьому іншим. Тоді жити цікавіше» - прокоментував Андрій Разумовський.

      *       *        *

Юрій Ричук і Андрій Разумовський повідомили, що домовилися про особливі умови володіння велосипедом:

«Ми домовилися, що велосипед вважатиметься таким, що перебуває у моєму користуванні, а не є власністю. А власністю він стане, якщо я протягом 12 місяців, починаючи з дня закінчення нашого парі  (тобто до 18 вересня 2020 року) збережу свої основні параментри тіла: не більше 85 кілограм ваги і не більше 98 см у талії» - розповів Юрій Ричук.

Він додав, що сам став ініціатором такої умови, адже хоче мати зайвий стимул не припиняти займатися власним здоров’ям. Він розповідає:

«Парі закінчилося, але я далі відвідую спортзал «БудуйТіло» і займаюся там під наглядом тренерів Іллі Щурика і Віталія Андрейчука. Результати мене неймовірно тішать, тож хочу й далі працювати над собою. Раніше ходив туди пішки, тепер буду їздити на велосипеді))»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У газорозподільну систему необхідно вкладати 10 мільярдів щорічно, – «Волиньгаз»
Наступна новина Modern-Eхро облаштувала магазини хорватської мережі Studenac
Схожі новини