На Харківщині загинув 22-річний воїн з Волині

Сьогодні стало відомо, що в боях з російськими окупантами в Куп'янському районі Харківської області, загинув, Півень Дмитро Миколайович, 2000 р.н., житель села Солотвин Голобської громади. Військовий загинув у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання.

Про це повідомила голова Велимченської громади Про це повідомила голова Велимченської громади Анастасія Павлович.  

«Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Пригадую нашу першу зустріч в Куп'янську, невимовно щирий й добрий юнак. Він не говорив багато, але дуже хвилювався за нашу безпеку, а коли від'їздили, легко усміхнувся й попросив, подякувати жителям Велимченської громади за підтримку, батьки Дмитра народилися й тривалий час проживали в селі Велимче. Скільки доброго й світлого могло бути попереду, якби не клята росія. На жаль, до рідної домівки наш Герой повертається на щиті. Дмитро віддав найдорожче, власне життя, обороняючи Україну і кожного з нас», – йдеться у дописі. 

Вічна пам'ять, честь і шана Герою!

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські інженери-конструктори розробили безпілотник для ЗСУ. ФОТО
Наступна новина «Все, що в мене є – це діти»: історія переселенки, яка почала нове життя на Волині
Схожі новини