На Волинь доставили 200 тонн гуманітарної допомоги

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Волинь отримала 200 тонн гуманітарної допомоги. Зокрема, це продукти харчування, в тому числі готова продукція, побутова хімія, засоби гігієни, цивільний одяг, спальні мішки, автомобіль тощо.  

Про це 13-го березня повідомила пресслужба Волинської військової адміністрації.

Гуманітарні хаби Волинської області станом на 12 березня прийняли п’ять вантажних автомобілів та 13 авто з гуманітарною допомогою загальною вагою 200 тонн. Зокрема, це продукти харчування, в тому числі готова продукція, побутова хімія, засоби гігієни, цивільний одяг, спальні мішки, товар напрямку мілітарі, генератори, автомобіль.

«Спрямували багатотонні вантажі з продовольством, одягом, взуттям, дитячими товарами та предметами першої необхідності до Нікопольської (Дніпропетровщина), Макарівської, Борщагівської (Київщина) тергромад», - йдеться у повідомленні.

Наразі готуються до відправлення ще кількох гуманітарних вантажів загальною вагою 400 тонн. Крім того, уже відправили вантаж з медикаментами для прикордонної служби України.

Також Волинь прийняла медичні гуманітарні вантажі з Бельгії та Ізраїлю. Зокрема, це чотири холодильних контейнери з інсуліном, знеболюючі, протизапальні, антибіотики, спеціальні бандажі. Після облікування медикаменти спрямують на передову та для потреб біженців.

За даним Волинської військової адміністрації, 12-го березня у область приїхало близько двох тисяч вимушено-евакуйованих осіб з інших регіонів країни. Всього з початку війни – більше 17 тисяч. Вільними для поселення на Волині залишаються майже шість тисяч місць.

Нагадаємо, на кордоні в межах Волинської області націоналізували 23 вантажівки з Росії та Білорусі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Президент посмертно присвоїв звання Героя України військовому з Волині
Наступна новина В Ірпені окупанти розстріляли журналістів New York Times
Схожі новини