На Волині атовці разом з дітьми садили ліс. Ділянку присвятили загиблим побратимам. ФОТО

На Волині до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка полягає у посадці нового лісу, долучились учні Куснищанського шкільного лісництва та учасники АТО Любомльщини.

Новий ліс садили у масивах ДП «Любомльський лісгосп», – повідомили у прес-службі лісівників.

До слова, серед хлопців, які боронили кордони України від російських окупантів, є й працівники лісгоспу. Тож з ініціативи директора підприємства Володимира Туревича захисників нашої держави запросили взяти участь акції. Ділянку, яку заліснили, мобілізовані солдати патріотично присвятили загиблим воїнам – учасникам АТО із Любомльського краю. 

Також разом з учасниками АТО до садіння дерев долучилися учні шкільного лісництва –дев’ятикласники Куснищанської школи.  Утім для них ця робота уже досить знайома, адже ліс садять далеко не вперше. І можуть гордитись своїми раніше створеними насадженнями у тутешніх лісових масивах. На цій площі теж встановили табличку про те, що садили тут учні і цей куточок лісу стане для них особливо пам’ятним.

Близько двох гектарів нових лісових насаджень створили під час акції у Чорноплеському лісництві . Посадили  саджанці сосни, модрини і ялини, берези та ремізи з аронії. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Конкурента у Луцьку в нас немає», – власник «Версалю» Олександр Мельник. ІНТЕРВ'Ю
Наступна новина Він їм – «бурштинові біржі», вони йому – вірші. Ляшко на Волині. РЕПОРТАЖ
Схожі новини