На Волині під час Дня поля розіграли 5 тонн зерна

Фото зі сторінки Олександра Савченка з Facebook

У Волинській області одна з найрозвиненіших аграрних галузей в Україні, - каже голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Про це йдеться в повідомленні на його сторінці у Facebook.

«Я радий, що тут зібралися партнери Волині, представники бізнесу, керівники. Адже вважаю, що досвід Євгена Дудки потрібно розповсюджувати. То ж бажаю Вам коли треба – дощу, коли треба – спеки, а завжди натхнення та везіння: щоб зерно не осипалося, тільки в ємності та комбайни, а потім потрапляло на наші столи», - так привітав Олександр Савченко учасників Дня поля, який 20 червня ТзОВ «ВОЛИНЬ-ЗЕРНО-ПРОДУКТ» організував для своїх партнерів.

Учасники мали змогу ознайомитися з посівами ріпаку, пшениці, гороху, сої на земельних ділянках Горохівського та Локачинського районів. Також вони спілкувалися з колегами, оригінаторами сортів та гібридів сільськогосподарських культур, експертами та фахівцями виробників засобів захисту та мінеральних добрив. На відкритті заходу були присутні іноземні та українські партнери, чиновники та громадські діячі. Всього більше шести сотень учасників.

По завершенню дійства відбудеться вручення відзнак та нагородження партнерів, а також розіграш супер-призу - 5 тонн посівного матеріалу пшениці.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Хмельниччині мати продавала двох дітей за 35 тисяч доларів. ФОТО
Наступна новина Розповіли, скільки чорниці можна зібрати на Волині без шкоди для природи
Схожі новини