На Волині судитимуть колишнього кіберполіцейського

Перед судом за зловживання впливом та шахрайство постане інспектор відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області департаменту кіберполіції НПУ

Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

За даними слідства, у грудні 2023 року поліцейський пообіцяв жителю Миколаєва за 19 000 гривень вирішити на Волині питання про одержання ним посвідчення водія категорій "С1", "ВЕ" та "С1Е".

"Вирішив він його просто – залучив спільників (матеріали щодо них виділені в окреме провадження) та підробив. Гроші, одержані за "послугу", правоохоронець витратив на власні потреби", – йдеться у повідомленні.

Чоловіка звільнили з лав поліції. Інспектору відділу протидії кіберзлочинам у Волинській області департаменту кіберполіції НПУ інкримінують зловживання впливом, шахрайство, підроблення документа та його збуту, а також легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом (ч. 3 ст. 369-2, ч. 1 ст. 190, ч. 3 ст. 358,  ч. 1 ст. 209 КК України).

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Врізався в дерево: на Волині розбився на смерть 15-річний мотоцикліст
Наступна новина У Луцьку патрульні затримали п'яного водія
Схожі новини