На Волині в останню дорогу провели полеглого Героя. ФОТО

Вчора, 6 квітня, в Угринові віддали останню шану полеглому на війні земляку. Громада попрощалася зі своїм Героєм, кулеметником механізованого батальйону Русланом Кордончуком.

Про це йдеться на сторінці Городищенської громади у фейсбуці. 

Загинув захисник 2 квітня 2023 року внаслідок важких поранень, отриманих під час наїзду МТ-ЛБ на міну, поблизу селища Дробишеве Краматорського району Донецької області при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

Військову службу у ЗСУ Руслан проходив із 2014 року. На жаль, 5 квітня 2023 року полеглим Героєм він назавжди повернувся у рідний Угринів

Попрощатись з ним прийшли рідні, близькі, представники влади, побратими, друзі, знайомі і всі небайдужі громадяни. Останній земний шлях загиблого Героя супроводжувався велилюдним коридором під звуки духового оркестру.

Поховали Руслана на місцевому кладовищі в с.Угринів зі всіма військовими почестями.

Військові здійснили салютний залп. Рідним вручили Державний Прапор України та нагороди. У полеглого захисника залишилася мама, сестри та дружина.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підтвердили загибель воїна з Волині
Наступна новина На Волині ескаватор підірвався на міні
Схожі новини