Був у гарячих точках з перших днів великої війни: повідомили про загибель ще одного волинянина

Був у гарячих точках з перших днів великої війни: повідомили про загибель ще одного волинянина

На Донеччині загинув житель с. Угринів Руслан Кордончук, який із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну перебував у найгарячіших точках.

Про це повідомили на сайті Городищенської громади. 

Солдат військової служби по мобілізації, кулеметник Кордончук Руслан Миколайович, 1989 р.н., вірний військовій присязі, загинув 02.04.2023 року внаслідок важких поранень, отриманих під час наїзду МТ-ЛБ на міну, поблизу селища Дробишеве Краматорського району Донецької області при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України.

«Мужній воїн героїчно захищав рідну Україну і кожного з нас. Нехай Господь прийме його душу і дасть сил рідним та близьким пережити це горе. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять полеглому Герою України!» – йдеться у повідмоленні. 

На знак шани за загиблим 33-річним військовослужбовцем Русланом Кордончуком за  розпорядженням голови у Городищенській громаді оголошено триденну жалобу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За тиждень Волинь прийняла ще 108 переселенців
Наступна новина Солдата з Волині, який встановив прапор у селі на Харківщині, нагородили орденом «За мужність»
Останні новини
Схожі новини