«Ніяковіння перед неробами та роздуті штати», - Савченко покритикував головного аграрія Волині

У громадах Володимира-Волинського фіксують найбільше недотримання законодавства щодо земельних ресурсів, а лише у 8 районах провели інвентаризацію землі сільськогосподарського призначення.

Про це стало відомо під час оперативної наради з головою Волинської ОДА Олександром Савченком (на фото) 13 червня.

За його словами, дані про інвентаризацію подали із Володимир-Волинського, Локачинського, Іваничівського, Камінь-Каширського, Ківерцівського, Ковельського, Локачинського, Любешівського, Ратнівського та Турійського районів.

За словами директора департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації Юрія Горбенка, 33 тисячі запасу земель використовуються невідомо як. Олександр Савченко додав, що у нього до директора департаменту агропромислового розвитку багато претензій.

«Будь ласка, організовуйте роботу. Я не розумію вашої поблажливості та ніяковіння перед неробами. Погодьтесь, в нас штати у районах роздуті», - сказав він.

Читайте також: «Погано все», – Савченко дав прочухана підлеглій

Юрій Горбенко додав, що у Володимир-Волинському районі провели 14 перевірок дотримання законодавства на землях. Порушення знайшли в Устилузькій, Стенжаричівській, Зимнівській, Ласківській, Овадівській ОТГ. Наразі матеріали передали до правоохоронних органів. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на ринку мікроавтобус «влетів» у контейнер. ФОТО
Наступна новина ТОП-10 подій, які можна провести у Passage Interdit
Схожі новини