Онуфрій побував у Зимненському монастирі на Волині. ФОТО

11 січня Предстоятель Української Православної Церкви Онуфрій звершив Божественну літургію в Успенському Соборі Святогірського Зимненського ставропігійного жіночого монастиря в Володимирському районі. 

Про це повідомили на сторінці Святогірського Успенського Зимненського монастиря у фейсбуці.

«Його Блаженству співслужили Митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир, вікарії Київської єпархії єпископ Ірпінський Лавр та єпископ Бородянський Марк, гості обителі у священному сані та духовенство монастиря. За богослужінням молилась настоятелька обителі ігуменя Стефана (Бандура) із сестрами обителі», – йдеться в дописі. 

Наприкінці літургії Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав насельниць монастиря, паломників та вірян обителі з Різдвом Христовим та благословив паству.

Нагадаємо, 14 грудня в Зимненському монастирі СБУ провела обшуки. Правоохоронці оглядали територію і приміщення, аби перевірити дані про наміри використання єпархії як осередку "русского мира". Зокрема перевіряли осіб на території монастиря щодо їхньої причетності до протиправної діяльності на шкоду державному суверенітету України.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянам, які ввозили з-за кордону гуманітарні авто для ЗСУ і продавали, повідомили про підозру
Схожі новини