Пішов з життя чоловік викладачки Лесиного вишу

Зупинилося серце екскерівника відділу маркетингу, колишнього директора Інформаційного агентства Волинські Новини, добровольця Збройних сил України Андрія Жулінського.


Про це інформує ІА Волинські новини. 

Андрій Жулінський помер 9 серпня у віці 52 років.

Андрій Жулінський у перші дні повномасштабної війни пішов добровольцем у лави Збройних сил України. Служив артилеристом, воював, зокрема, на Бахмутському та Куп’янському напрямках. Був старшиною мінометної батареї 2 батальйону славетної 14-ї ОМБР ім. князя Романа Великого. Отримав поранення та кілька контузій, однак до останнього сподівався й вірив, що буде служити Україні.
Унаслідок фосфорних і хімічних атак доброволець утратив здоров’я. Після перенесених нападів ворога був комісований за станом здоров’я у травні 2023 року.

Андрій Жулінський – брат кандидата філологічних наук, доценту кафедри полоністики і перекладу ВНУ імені Лесі Українки Ольги Яручик та кандидата філологічних наук, доценту кафедри іноземних мов факультету міжнародних відносин Лесиного вишу Майї Жулінської. 

«Нехай добрий, світлий спомин про Вашого брата і чоловіка, який з перших днів став на захист нашої Батьківщини, назавжди залишиться у серцях рідних, колег й усіх, хто його знав, любив і шанував. Нехай Всевишній дасть сили Вам і Вашим близьким перенести біль втрати рідної людини. Жодні слова не зможуть його зменшити, але ми щиро поділяємо Ваше горе, сумуємо разом із Вами та підтримуємо Вас у годину скорботи, – висловили співчуття в університеті. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Unex Bank: два роки інновацій
Наступна новина У музей в Луцькому районі привезли речі російських окупантів
Схожі новини