По вісім колон, вікон, люстр та піц: у Ковелі відкрили особливий заклад. ФОТО

Ковельська мережа ресторанів Classic відкрила у місті новий заклад під назвою «ОТТО».

На сторінці мережі у Фейсбуці повідомляють, що цей проект абсолютно не схожий на інші. 

«Частинка Італії в самому центрі міста. Натхненням для створення цього проекту стали подорожі засновника мережі до Італії.

Рим, Неаполь, Сицилія – атмосферу цих міст ми старались передати гостям «ОТТО» через елементи інтер’єру, музичне оформлення і, головне, страви», – йдеться у повідомленні.

Все в «ОТТО» має частинку Італії:

- ззовні заклад облицьований клінкерною цеглою, виробленою в італійських Альпах;

- розпис стелі виконаний за ескізами художників з Риму;

- вхід в зал облаштовано через портал з карарського мармуру;

- серце закладу – піч на дровах по проекту італійського майстра Стефано Ферано, облицьована плиткою, виробленою ще в 60-ті роки минулого століття;

- отто в перекладі з італійської означає вісім. Цифра, схожа на знак безкінечності, стала символом закладу, так як це восьмий проект Сім’ї ресторанів Classic. В закладі вісім колон, що підпирають високу стелю, вісім великих вікон, вісім люстр у вигляді величезних глиняних ваз, вісім піц в меню.

«Піца – наша гордість! Тісто для піци ми замішуємо з особливою любов’ю на заквасці та італійському борошні «Caputo», і залишаємо визрівати в спеціальних умовах не менше ніж на 48 годин. Спеціальна пропозиція – фірмовий соус Чезаріо на основі анчоусів, з яким по-особливому смакують пухкі бортики піци.

В меню маємо ще багато цікавих пропозицій та ефектних подач страв, які краще побачити на власні очі. Тому, швидше завітайте в «ОТТО» за новими враженнями!» – повідомляють у Classic.

Довідково. Сім’я ресторанів «Classic» — це мережа закладів для сімейного відпочинку, які об’єднують італійську, японську та українську кухні. 

Читайте також: Халумі з м’ятою і фромаж руж: у Луцьку відкрили унікальний магазин крафтових сирів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бойові коти: волинські військові показали своїх улюбленців. ФОТО
Наступна новина Волинь: хроніка пригод суботи, 2 березня. ФОТО. ВІДЕО
Схожі новини