Поблизу Луцька п'яний мотоцикліст в'їхав у припарковане авто і втік

Поблизу Луцька патрульні виявили нетверезого мотоцикліста, який скоїв ДТП і втік.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині. 

У суботу, 24 червня, о 23:30, на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Качалова, що у селі Зміїнець. Там керманич мотоцикла Honda наїхав на припаркований автомобіль марки Volkswagen та покинув місце події. За словами заявників, мотоцикліст може бути напідпитку.

За адресою направився екіпаж патрульних поліцейських. По дорозі до місця ДТП, на вулиці Лісовій, інспектори помітили двоколісний транспортний засіб, який збігався з орієнтуванням. Про те, що саме цей керманич скоїв автопригоду, свідчили й пошкодження на транспортному засобі.

Коли інспектори зупинили водія, то виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу Drager, і результат 1,82 проміле підтвердив здогадки поліцейських.

Охоронці порядку також встановили, що водій не має чинного страхового поліса, а номерний знак мотоцикла йому не належить. Крім того, під час перевірки номера рами, з'ясувалося, що цей транспортний засіб може бути викраденим та перебуває в міжнародному розшуку. Таке правопорушення має кримінальний характер.

На мотоцикліста патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, а також винесли на нього об’єднанну постанову згідно з вчиненими правопорушеннями.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Нині відомості вже внесли в ЄРДР за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного кримінально протиправним шляхом) ККУ.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині 22-річну дівчину побив і пограбував її колишній
Схожі новини