Побутових споживачів електроенергії з Луцького району обслуговуватимуть за новою адресою

ПрАТ «Волиньобленерго» інформує, що з 4 травня споживачів електроенергії з Луцького району обслуговуватимуть не у районній філії, а в Центрі обслуговування клієнтів.

Протягом травня прийом громадян ще проводитимуть паралельно і Луцька районна філія (м. Луцьк, вул. Львівська, 150), і Центр обслуговування клієнтів (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 16-А).

А з 1 червня 2018 року філія припинить обслуговувати споживачів, за винятком питань технічного напрямку (видача технічних умов, погодження проектно-кошторисної документації, виконання договірних будівельно-монтажних робіт). 

У Центрі обслуговування клієнтів побутові споживачі зможуть укладати та розривати договори про користування електричною енергією, вносити зміни до них, щомісячно передавати показники лічильника, звіряти розрахунки, реструктуризувати борг.

Також у Центрі надають послуги з технічної перевірки та експертизи засобів обліку, їх заміни, встановлення багатотарифних лічильників, відновлення електропостачання після відключення (повторне підключення).

Споживачів обслуговує 12 спеціалістів, працює система управління електронною чергою, що значно спрощує прийом громадян. Центр розташований у центральній частині міста зі зручним транспортним сполученням (поряд Центральний ринок).

Працює Центр обслуговування клієнтів з понеділка до п’ятниці з 8.00 до 17.00 без перерви на обід.

Телефон для довідок: (0332) 78-05-05 (багатоканальний).

Електронна адреса: Lcok@elektro.volyn.ua 

Нагадаємо, Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго» розпочав свою роботу 22 грудня. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку злочинець обікрав автівку на очах у власника
Наступна новина Замість квіткового ринку у Луцьку планують облаштувати сквер
Схожі новини