У Луцьку розпочав роботу Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго». ФОТО

У Луцьку розпочав роботу Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго». ФОТО

Відкриття нового структурного підрозділу товариства приурочили до професійного свята енергетиків, що відзначають 22 грудня. Сучасна чотириповерхова будівля розташована у самому центрі міста на вулиці Лесі Українки, 16А.

«Установа працює за принципом «єдиного вікна», – повідомили у прес-центрі ПрАТ «Волиньобленерго». – Споживачі електроенергії можуть тут вирішити проблеми, які пов’язані з технічними аспектами електропостачанням, і ті, які стосуються оплати електроенергії.

Зокрема, у Центрі можна укладати та розривати договори про користування електричною енергією, вносити показники лічильника, звіряти розрахунки, реструктуризувати борг. Також тут надаватимуть послуги з технічної перевірки та експертизи засобів обліку, встановлення багатотарифних лічильників.

Нові підключення споживачів, видача технічних умов на приєднання до електричних мереж, погодження проектно-кошторисної документації і виконання будівельно-монтажних робіт — теж у компетенції нового підрозділу».

Перерізали символічну стрічку заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, заступник в.п. міського голови Луцька Олександр Рачков та генеральний директор ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Купчак.

Заступник голови ВОДА Сергій Кошарук привітав усіх присутніх енергетиків зі святом і наголосив на тому, що ця професія – надзвичайно важлива в наш час.

«Саме завдяки вам вдається поступово відмовитись від вуглецевих видів палива і закцентувати увагу на альтернативних джерелах енергії. Мова йде про енергію сонця та вітру, – зазначив Кошарук. – Волинь відкрита для іноваційних проектів, ми вже зараз починаємо запроваджувати домашні сонячні електростанції. Щиро надіюсь, що з часом таких прикладів стане більше.

Пишаюсь тим, що волинські енергетики – не лише професіонали, але й патріоти. Незважаючи на привабливі пропозиції роботи за кордоном, вони залишаються на своїх робочих місцях. При знеструмленні бригади виїжджають за будь-якої погоди і вчасно забезпечують подачу електроенергії».

До вітань з днем енергетика приєднався і заступник в.п. міського голови Олександр Рачков.

«Відкриття цього центру – надзвичайно важлива подія в житті міста, – зауважив він. – Розміщення його на вулиці Лесі Українки надзвичайно зручне для клієнтів. Це дозволить швидко і якісно отримати ті чи інші послуги».

«Якщо ми йдемо в Європу, то треба будувати її і у нас, – каже генеральний директор ПрАТ «Волиньобленерго» Володимир Купчак, ініціатор відкриття нового структурного підрозділу.

- Є такий принцип – хочеш змін, то почни з себе. Так ми і зробили. У Луцьку приблизно 76 тисяч фізичних і 3 тисячі юридичних осіб, яких ми обслуговуємо. Донедавна їм доводилось приходити у міську філію і стояти в чергах. Сподіваюсь, з відкриттям цього приміщення ми покращимо сервіс. Для цього ми перевели сюди на роботу 12 досвідчених працівників».

За словами Купчака, у перспективі «Волиньобленерго» планує розширити роботу центру і на Луцький район. А в найближчому майбутньому по області відкриють 5-6 таких підрозділів для обслуговування споживачів.

Освятив будівлю і благословив присутніх митрополит Волинської єпархії УПЦ КП Михаїл. Він зауважив, що незважаючи на те, що війна триває, життя продовжується і Україна рухається вперед.

Ярина Руднік


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стокгольмський арбітраж вирішив, що Україна не платитиме Газпрому за газ, поставлений на Донбас
Наступна новина У Луцьку провели екскурсію для дітей із порушенням зору. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини