Поліція знайшла викрадений велосипед луцького письменника Володимира Павліка

18 серпня, потерпілий Володимир Павлік звернувся до поліції, написав заяву про викрадення велосипеду марки “Kalkoff”. 12 вересня поліцейські знайшли викрадений 16-річним хлопцем велосипед, а 22 вересня його повернули власнику.

Про це на своїй сторінці повідомила речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук.

«Висновків з цієї події є декілька:

- У нашому місті поліція добре працює і розкриває значну кількість крадіжок та інших злочинів. За відсотком розкриттів злочинів поліція Волині займає другу позицію в Україні. Ви можете порівняти це зі статистикою в інших європейських країнах: там цей відсоток набагато нижчий, та й майно громадян здебільшого застраховане.

- Відео справді дуже багато допомагає поліції у розкритті злочинів. Але чудово, коли відео з камер спостереження виводиться в ситуаційний центр чергової частини. Сподіваємось, поліція матиме такий доступ з усіх камер спостереження, бо поки ми бачимо лише одиниці. І цей випадок – яскраве тому свідчення: якби поліцейські бачили в реальному режимі цю крадіжку, її розкрили б в лічені хвилини.

- «Диванним зрадофілам», напевно, бути легше, так само легко писати гнівні коментарі, навіть і близько не уявляючи, як працює поліція або що відбулось насправді. Ми розуміємо, що про повернений власнику велосипед буде набагато менше похвальних коментарів, але ми їх і не чекаємо: це ж наша робота, не треба вдячності. Але хочеться попросити: хоча б не заважайте і не нагнітайте», – наголошує Ольга Бузулук.

Довідка: Володимир Павлік – лучанин, письменник, автор книги оповідань про кохання «Гандзя». Організатор пізнавальних турів закордон.

Читайте такожМіг би прожити життя поштарем, а став... Володимиром Павліком. ОБЛИЧЧЯ МІСТА


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В очільника прокуратури Волині – новий заступник
Наступна новина В Україні збільшать виплати людям з інвалідністю. Коли? На скільки?
Схожі новини