Дівчина з Луцька претендує на корону «Міс Україна 2018»

Лучанка Мирослава Буденчук змагається за корону «Міс Україна 2018».

Дівчина народилась в обласному центрі Волині, а зараз живе та навчається у Варшаві.

Однак, після закінчення університету планує повернутися на Батьківщину, працювати у сфері  містобудівництва, втілювати європейські стандарти в українські реалії.

«Мрію жити у вільній і незалежній Україні, де поважають минуле, але піклуються про майбутнє», – каже Мирослава.

Підтримати та проголосувати за лучанку можна клікнувши тут

Читати також: Волинянка стала Міс Торонто 2018. ФОТО

До слова, як повідомляють організатори, в рамках підготовки до конкурсу «Міс Україна 2018» дівчата протягом трьох місяців будуть брати участь в різних культурних, соціальних та спортивних заходах, під час яких максимально зможуть проявити себе, свої якості, а також презентувати свої благодійні проекти.

Читати також: Модель з Луцька на 7 місяці вагітності знялась у відео

1 серпня 2018 року Національний комітет «Міс Україна» оголосить 25 учасниць, обраних з усіх претенденток, якими стануть найдостойніші і харизматичні красуні! Дівчата будуть обрані згідно з усіма критеріями, регламентованими міжнародними конкурсами, з якими співпрацює Національний комітет «Міс Україна».

Три дівчини, які переможуть в фіналі конкурсу «Міс Україна 2018», відправляться представляти нашу країну на всесвітньо відомих міжнародних конкурсах Miss WorldMiss Earth і Miss International!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани вшанували земляків, які загинули у Другій світовій війні. ФОТО
Наступна новина У Луцьку хочуть перейменувати ліцей
Схожі новини