У Луцьку хочуть перейменувати ліцей

Луцький навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа-інтернат І–ІІІ ступенів – правознавчий ліцей із посиленою фізичною підготовкою» потрібно реорганізувати шляхом перетворення в комунальний заклад «Луцький ліцей Луцької міської ради Волинської області».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 20 липня, – пише ІА Волинські новини.

Як розповіла юрист управління освіти Орися Мушит, відповідно до Закону України «Про освіту» до 1 вересня має бути запроваджена низка змін у сфері освіти, зокрема йдеться про зміни, що стосуються загальної середньої освіти.

«До 1 вересня потрібно забезпечити зміну типу підпорядкованих шкіл-інтернатів зі збереженням у складі цих закладів освіти інтернатів із частковим або повним утриманням учнів за рахунок засновника. Припинення функціонування інтернатів у складі таких закладів можливе лише після вирішення в установленому порядку питання здобуття учнями освіти за місцем проживання чи місцем проживання їхніх батьків», – наголосила Орися Мушит.

Опісля перейменування навчального закладу передбачено затвердження нового статуту ліцею.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дівчина з Луцька претендує на корону «Міс Україна 2018»
Наступна новина Відвідувачам «Lutsk Food Fest» обіцяють круту кібер-зону
Схожі новини