Призначили керівника Луцької окружної прокуратури

Керівником новоствореної Луцької окружної прокуратури став Юрій Луцик.

19 березня 2021 року його представив колективу керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук, повідомили у пресслужбі відомства.

На представленні були присутні керівники правоохоронних органів, органів судової влади й місцевого самоврядування Луцька та Луцького району.

«В Україні розпочали діяльність окружні прокуратури, усі їхні працівники успішно пройшли атестацію, довели свою професійну компетентність та доброчесність, – зауважив керівник обласної прокуратури. – Першочерговим вашим завданням як прокурора та керівника із великим досвідом роботи є координація діяльності правоохоронних органів у сфері протидії злочинності та корупції, особливо у бюджетній, земельній сфері, боротьбі з незаконним забудовами».

«Територія юрисдикції Луцької окружної прокуратури велика, роботи багато, вартісний результат потребує спільних зусиль усіх правоохоронних органів. Також сподіваюся на ефективну співпрацю із іншими державними органами.

Упевнений – колектив окружної прокуратури зробить усе, аби результати його роботи були вартими поваги й довіри суспільства», – додав Віктор Тимчук.

Довідково
Юрій Луцик народився 17 жовтня 1972 року у місті Червонограді Львівської області.
Вищу освіту здобув у Львівському державному університеті імені Івана Франка.
В органах прокуратури – із 1996 року.
До призначення на посаду керівника Луцької окружної прокуратури очолював відділ нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, інших заходів примусового характеру у місцях несвободи, а також пробації у Волинській обласній прокуратурі.

Нагадаємо, на території Волинської області створено чотири окружні прокуратури: Володимир-Волинська, Камінь-Каширська, Ковельська та Луцька. Камінь-Каширську та Ковельську окружні прокуратури очолили відповідно Сергій Романюк і Юрій Новосад.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нове життя занедбаним будівлям. Луцька райрада шукає інвесторів
Наступна новина Для в’їзду в Україну запровадять обов’язковий негативний ПЛР-тест
Схожі новини