Розслідування контролюватиму особисто, – Савченко про спалені вночі машини

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко прокоментував підпал автомобілів адвокатки Яни Чуріної та її чоловіка Ігоря Кінаха.

«Сьогодні вночі знову скоєно підпал, зокрема спалили автомобілі Без сумніву, ця надзвичайна подія пов`язана з професійною діяльністю потерпілих», – написав Савченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

УСЕ, ЩО ВІДОМО ПРО НІЧНИЙ ПІДПАЛ АВТОМОБІЛІВ НА ЦЕЙ ЧАС

«Вимагаю від поліції активізувати роботу щодо встановлення винних та їх затримання. Пересвідчився, що поліція вміє розслідувати подібні справи, так як підозрюваних у підпалі майна у Підгайцях вже затримано», – йдеться у повідомленні.

«Необхідна чітка координація дій правоохоронців для розслідування цього злочину, тому це питання триматиму на особистому контролі», – зазначив Савченко.

Нагадаємо, на Волині вночі 30 січня невідомі підпалили техніку, яка належала дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. Вщент згоріли дві автівки та екскаватор


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Партизанка» Ганна Гринь. 10 років за бандерівський пісенник. СВОЯ ІСТОРІЯ
Наступна новина У Луцьку вітер зірвав обшивку з «Бім-Бома». ФОТО
Схожі новини