Що треба робити перед сном задля красивої шкіри?

Перед сном шкіра обличчя потребує спеціального догляду. Завдяки нескладним процедурам ви зможете зберегти шкіру підтягнутою та пружною, – пише Канал 24.

Лікарі-косметологи стверджують, що лише вмивання та зволоження шкіри не достатньо. 

Провітрюйте кімнату

Для шкіри важливо "дихати" свіжим повітрям, тому навіть у часи сильних морозів слід хоча б на декілька хвилин відкрити вікно. Найідеальнішим варіантом для шкіри буде вечірня прогулянка перед сном тривалістю мінімум 30 хвилин. Оптимальна температура повітря в кімнаті для сну – +18...+20 градусів.

Засинайте раніше

Косметологи стверджують, що найкорисніший сон триває від 23:00 до 01:00. Саме в цей час виробляється важливий гормон для здоров’я шкіри – мелатонін. Він забезпечує пружність та молодість.


Зволожуйте повітря

Холодне та сухе повітря негативно позначається на здоров’ї шкіри. Тому придбайте зоволожувач, або постійно тримайте відкрити відкриту пляшку з водою в кімнаті.

Спіть на ортопедичній подушці

Завдяки правильній подушці, ви дасте змогу відпочити шийно-комірцевій зоні тіла. Це забезпечить зменшення появи зморшок.

Очищуйте шкіру перед сном

Ні в якому разі не можна лягати спати із макіяжем на обличчі. Користуйтеся різноманітними очищуючими засобами для обличчя залежно від типу вашої шкіри – молочко, пінка для вмивання, міцелярна вода. Очищуйте шкіру плавними масажними рухами.

Користуйтесь нічним кремом

Нічні креми добре живлять шкіру. В їх склад входить велика кількість вітамінів та корисних речовин. Наносьте крем масажними рухами за 20-30 хвилин до сну, а його залишки змийте косметичною серветкою. Важливо не забувати про шкіру вух. Наносьте на її поверхню трохи нічного крему, і це допоможе шкірі залишатися пружною та молодою.

Приділяйте особливу увагу зоні навколо очей. Шкіра навколо очей дуже тонка. Саме тут в першу чергу утворюються зморшки. Наносити крем у зону навколо очей теж потрібно за 20-30 хвилин до сну, а потім змивати його косметичною серветкою.
Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку викрили підпільний цех з виготовлення текіли та самбуки
Наступна новина Прості поради, які вас вбережуть від осінньої депресії
Схожі новини