Що потрібно враховувати при виборі модульної кухні

Фото ілюстративне

Модульні кухні мають великий попит серед споживачів. Такі моделі дозволяють вибирати комплектацію гарнітурів на свій смак, підбираючи раціональні рішення для приміщень різної площі та з урахуванням будь-якого бюджету.

Однак перед покупкою варто вивчити важливі нюанси, які впливають на функціональність кухонь – тип розташування і матеріали. Розглянемо детальніше кожне питання.

Різновиди модульних кухонь

При покупці гарнітуру в першу чергу варто звернутися увагу на його планування. В інтернет-магазині «Дубок» доступні в асортименті різноманітні  модульні кухні, з яких можна сформувати комплекти меблів наступних видів:

  • Прямі: такі моделі оптимально підходять для вузьких і невеликих приміщень. Вони займають мінімум вільного простору.
  • Кутові: один із кращих варіантів з точки зору ергономіки. Такі комплекти дозволяють задіяти корисну площу кута під місце для розташування предметів інтер'єру.
  • П-подібні або дворядне розміщення: ці гарнітури оптимально підійдуть для просторих кухонь. Незважаючи на те, що вони займають багато місця, П-подібні або дворядні комплекти найбільш місткі, забезпечують велику кількість місця для зберігання посуду та приладдя.

В тій чи іншій моделі передбачено широкий вибір предметів різних розмірів, тому не важко підібрати гарнітур потрібної довжини і конфігурації.

Доступні матеріали: секрет меблів

Багатьох споживачів дивують ціни на модульні кухні в інтернет-магазині «Дубок». Вони доступніші в порівнянні з більшістю пропозицій сучасного ринку. Секрет простий: невисокі ціни на продукцію обумовлені тим, що підприємства-виробники використовують доступну сировину: ДСП і МДФ.

Переваги такого рішення наступні:

  • величезний вибір кольорів і варіантів дизайну;
  • практичність – ці матеріали менш вимогливі до догляду в порівнянні з деревом;
  • менша собівартість виробництва, що дозволяє формувати ціни на товари в межах досяжності.

Робота компанії «Дубок» спрямована на продаж бюджетної продукції вітчизняних виробників. У каталозі можна замовити товари різних відомих українських брендів: MebelStar, VIP-master, БМФ тощо. Колекції багатьох виробників представлені широким асортиментом моделей в доступному ціновому діапазоні, що відкриває великі можливості з вибору гарнітуру в потрібному дизайні.

 «Дубок» завжди пропонує вигідні умови

Замовлення модульних кухонь на сайті не тільки дозволяє скоротити витрати на покупку гарнітуру, а й відкриває зручні можливості для додаткової економії. В інтернет-магазині «Дубок» часто бувають акції та знижки, іноді вигода може бути досить значною. Крім того, замовникам з інших міст магазин «Дубок» оплачує доставку. Компанія бере на себе транспортні витрати, якщо сума покупки перевищує п’ять тисяч гривень.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ІМ’Я ТВОЄ Федір Хасевич. Репортаж слідами репресій сім'ї брата Ніла Хасевича, що жила на Волині
Наступна новина В Україні – понад 8,5 тисячі нових хворих на коронавірус
Схожі новини