#Силаслова: відома ведуча з Луцька Світлана Рижук показала відео свого унікального проекту

Відома радіо- та телеведуча Світлана Рижук розмістила на своїй сторінці у Facebook перше відео власного унікального проекту #СилаСлова.

Нагадаємо, Світлана Рижук разом зі своїм чоловіком, лідерому гурту «Мотанка», Віктором Жалніним створили унікальний проект. «Сила слова» – це музично-літературний проект, в який ввійде ряд відео-робіт записаних та створених на слова відомих письменників та музику фронтмена гурту Motanka.

«Невеличкий тизер вже зараз до вашої уваги!  Ці два вірші для мене дуже особливі, бо в них усі слова мають надзвичайну правду.. Це посвята Іванові Франкові від Лесі Українки.. У першоджерелі цей цикл з трьох віршів називався «Ридання» .. а в результаті «Сльози-перли». .1891 рік. Ми ж записали лише два вірші: «Сторононько рідна, коханий мій краю..» та «Україно, плачу слізьми над тобою.. «, а є ще третій: «Всі наші сльози тугою палкою..» Як розумієте, зупинятися не збираємося і плануємо записати ще третій вірш..» – йдеться у дописі.

 

Нагадаємо, близько року тому Світлана Рижук вийшла заміж за лідера гурту «Мотанка» Віктора Жалніна. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Раптово стало погано і впав у кому: просять допомогти вилікувати маленького волинянина
Наступна новина На очах – пов’язка, на душі – рана: як лікарка з Луцька стала кандидаткою в майстри спорту
Схожі новини