Скільки посадовців МСЕК і ВЛК на Волині фігурують у кримінальних справах

На Волині у 2024 році слідчі розпочали 11 кримінальних проваджень, фігурантами яких є службові особи медико-соціальних експертних комісій (МСЕК), військово-лікарських комісій (ВЛК).

Таку інформацію Суспільне отримало у відповідь на інформаційний запит від Головного управління Нацполіції Волині.

За даними правоохоронців, усі кримінальні провадження були відкриті за фактами зловживання владою чи службовим становищем, або через службове підроблення.

В поліції розповіли, що за результатами досудового розслідування у 9 кримінальних провадженнях службовим особам МСЕК та ВЛК було повідомлено про підозру і обрано запобіжні заходи, матеріали справ скерували до суду. Одне кримінальне провадження слідчі закрили.

Ще в одному кримінальному провадженні проводить досудове розслідування. Йдеться про зловживання владою та службовим становищем службовими особами МСЕК та ВЛК при Терцентрі комплектування і соцпідтримки під час підготовки та внесення відомостей до медичної документації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Силах оборони розповіли, бійці якого роду військ отримують більше грошове забезпечення
Наступна новина Центр соціальних служб у Володимирі співпрацюватиме із ГО «ВетеранХаб»