Центр соціальних служб у Володимирі співпрацюватиме із ГО «ВетеранХаб»

У вівторок, 22 жовтня, відбулося підписання меморандуму про співпрацю Володимирського центру соціальних служб та ГО “ВетеранХаб”.

Про це повідомили у міській раді.

Документ, що засвідчує подальшу співпрацю двох організацій, своїми підписами скріпили директорка центру соціальних служб Вікторія Юхимюк та голова “ВетераХабу” Віктор Вільчинський.

Мета меморандуму – сприяти створенню рівних умов у доступі до отримання соціальних послуг для ветеранів та учасників бойових дій, військовослужбовців, членів їх сімей, осіб з інвалідністю внаслідок війни, внутрішньо переміщених осіб, членів сімей загиблих та взятих у полон. Співпраця передбачає підтримку високого рівня психологічної стійкості та адаптації вище названих осіб, а також реалізацію суспільно важливих проєктів.

Зокрема, у межах співпраці планується сприяння підвищенню ментального здоров’я суспільства, організація та проведення конференцій, семінарів, круглих столів, форумів, зустрічей, тренінгів, різноманітних акцій, культурних заходів тощо. Важливим напрямком меморандуму є сприяння в адаптації та інтеграції ветеранів та інших цільових категорій громадян до соціально-економічного життя громади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки посадовців МСЕК і ВЛК на Волині фігурують у кримінальних справах
Наступна новина Для Збройних сил України з 2025 року збільшать закупівлі сезонних фруктів та овочів