«Скрєпи навернулись»: що волиняни пишуть у соцмережах про рішення Синоду

Джерело фото: radiosvoboda.org

11 жовтня священний Синод Вселенського патріарха прийняв ряд важливих рішень щодо України. Йдеться про те, що Вселенський Патріархат продовжує займатися наданням автокефалії церкві України. Тоді ж вирішили визнати недійсною анафему, накладену раніше на патріарха Філарета.

Пізніше Філарет заявив, що для створення в Україні Єдиної помісної Автокефальної церкви потрібно об’єднатися трьом церквам в одну. На його думку, процес об’єднання буде швидким. Найближчим часом Філарет має намір скликати архієрейський собор, у якому візьмуть участь архієреї Київського патріархату, Автокефальної церкви на чолі з Митрополитом Макарієм і архієреї Московського патріархату, які захочуть.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Анафему з Філарета не знімали, – волинський священик

Такі новини викликали жваву реакцію волинян у соцмережах. Більшість із них – підтримують рішення священного Синоду і переконані, що такі зміни підуть на користь України. Деякі користувачі не утрималися й від жартів. 

 

За порєбриком "дєнь нє задался"... Вранці ракета навернулась, а на вечір - скрєпи...

Posted by Ivan Shtokalo on Thursday, 11 October 2018

 

 

 

 

А ви чуєте цей звук, що долина з-за парєбріка?!!!

Posted by Vla Skor on Thursday, 11 October 2018

 

 

Я так розумію, що сьогдні в Мєльдонії пожежники та проктологи заступили на нічну варту, бо в мєльдонскіх попів всю ніч буде рватися та підгарати :)

Posted by Денис П'ятигорець on Thursday, 11 October 2018

 

 
 

 

 

 

 
 

 

 
 
 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські лісівники засіють дубом 16 гектарів. ФОТО
Наступна новина Луцький фотограф показав свій осінній проект. ФОТО
Схожі новини