Смажене морозиво і солоні солодощі. ТОП 5 цікавинок Lutsk Food Fest. ФОТО

Щорічний гастрономічний ярмарок Lutsk Food Fest — в самому розпалі. Безліч різноманітної їжі та напоїв, кальяни, виступи відомих музикантів та співаків, оригінальні сувеніри — усе це сьогодні можна знайти в Луцькому замку.

Читайте також: Хто виступатиме на «Lutsk Food Fest. Весна»

«Перший» також завітав на цей фестиваль. Ось найцікавіше, що нам вдалося побачити!

1. Смажене морозиво

Компанія «Family tradition» пригощає відвідувачів фестивалю «смаженим» морозивом. Насправді, на цій металевій поверхні воно охолоджується, а не смажиться :) Цікаво, що в ньому зовсім немає цукру: смак морозива формує фруктова начинка. Вартість таких ласощів — 65 гривень.

2. Ексклюзивні сувеніри від «Rezanok»

Серед усіх сувенірних лавок на Lutsk Food Fest неабияк вирізняється крамничка «Rezanok». Ці дерв’яні вироби можуть стати гарним подарунком чи окрасою вашого інтер’єру. Вартість сувенірів коливається в межах 200-300 гривень.

Читайте також: На Lutsk Food Fest роздають подарунки

3. Сирний рай від «Еко Газда»

Львівська сироварня «Еко Газда» вразила лучан сирами, приготованими за авторськими рецептами. Перед тим, як купувати, кожен має змогу скуштувати продукт та самостійно пересвідчитися у його неймовірних смакових характеристиках. Вартість сиру коливається від 200 до 500 гривень за кілограм.

4. Солоні солодощі від «Bakery&Wine»

Серед «солодких» крамничок фестивалю «Bakery&Wine» немає рівних за популярністю. А все через незвичайний десерт — тарт із соленою карамеллю. Вартість десертів тут коливається в мехаж 30-40 гривень. Також тут можна випити лимонаду чи смачного вина.

Читайте також: На Lutsk Food Fest можна буде оформити заявку на політ на повітряній кулі

5. Відпочинкова зона «Забіяки»

Це одна з найбільших локацій фестивалю. Тут можна досхочу наїстися бургерів, шашлика, смажених сосисок. А ще — сфотографуватися в класній весняній фотозоні :)

Post Scriptum

Ще трішки фото з Lutsk Food Fest для наших любих читачів :)

Фото та текст: Сергій Філюк


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 13 травня
Наступна новина Волиняни звинуватили забудовника «Ковельської Голландії» у недобросовісності
Схожі новини