Спалили вщент автомобіль Підгайцівського сільського голови Семенюка

У ніч на 29 вересня невідомі спалили автівку Підгайцівського сільського голови Юрія Семенюка Toyota Land Cruiser. Автівка згоріла вщент.

Про це ІА ВолиньPost стало відомо з власних джерел. Інформацію виданню підтвердив Юрій Семенюк.

За його словами, автомобіль стояв на території подвір’я біля будинку. Пожежа сталася приблизно о першій годині ночі. Вогонь першим побачив сусід, який і повідомив власника.

«Дивно, що не спрацювала сигналізація», - додає Юрій Семенюк.

Як зазначив ІА «Волинські Новини» начальник сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю управління ДСНС України у Волинській області Володимир Нестеров, виклик надійшов о 2:23. На місце події виїхали два відділення рятувальної частини. На момент приїзду рятувальників автомобіль палав повністю. Ліквідували загорання о 2:42. Причина пожежі наразі встановлюється.

До слова, у декларації Семенюка цієї автівки немає. Згодом у поліції розповіли, що на подвір’ї будинку голови однієї із територіальних громад загорівся автомобіль Toyota Land Cruiser, що належить його дочці, жительці Луцького району.

На місце пригоди прибули пожежники, слідчо-оперативна група поліції у повному складі. Пожежу локалізували, ніхто з людей не постраждав.

Поліцейські провели детальний огляд місця займання транспортного засобу, вилучили речові докази.

Відомості зареєстрували у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Нагадаємо,  у січні 2019 року невідомі спалили ескаватор та два авто, які належали Юрію Семенюку.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку шукають донорів крові для онкохворого 3-річного хлопчика
Наступна новина В Україні хочуть дозволити вакцинацію Pfizer дітей від 12 років
Схожі новини