Стронгмен Василь Вірастюк: Сильні люди – дуже добрі

Днями у Луцьку перебував двічі володар титулу «Найсильніша людина планети» Василь Вірастюк. І хоч часу поспілкуватися було обмаль, оскільки спортсмен у той час був головним суддею командного чемпіонату України зі стронгмену, все ж «Першому» вдалося доступитися до українського богатиря. Виявилося, що за горою залізних м’язів затаївся добряк та справжній патріот.

 – «Носити» звання найсильнішої людини світу важко?

 – Я був найсильнішою людиною у 2004 та 2007 роках, щороку це звання виборює хтось інший, але то не стільки важко, як почесно… Про Україну говорять, а це вже добре.

 – А хіба окрім України є ще десь такі богатирі?!

 – Будь-яка нація має сильних людей, але ви знаєте, яка головна особливість силачів? Вони усі дуже добрі!

 – У чому Ваш секрет успіху, як головного богатиря країни?

 – Успіх, і не лише у спорті, залежить від бажання, мотивації і титанічної щоденної праці над собою.

 – Командні змагання зі стронгмену проводяться у Луцьку. Чому саме наше місто?

 – Так склалися обставини, але насправді Луцьк – одне з небагатьох міст, де відбуваються такі змагання. Кожного року вони різняться складом команд, але щоразу їхня схожість – у градусі боротьби, яку відчуває кожен глядач.

 – Змагання богатирів проводяться лише серед українських команд, але у складі учасників чути імена і польських стронгменів. Чому?

 – Декілька українських спортсменів травмувалися напередодні і «підвели» свою команду, а знайти у короткі терміни чотирьох силачів важко, тому запросили в команди поляків… Це нормальна практика запрошувати навіть на відкриті чемпіонати іноземних спортсменів, тим самим підсилюючи внутрішню конкуренцію.

 – Луцьк Вам подобається?

 – На жаль, побачити ваше місто цього разу я не матиму часу, бо трохи сонний, а після змагань на мене знову чекає дорога. Але впевнений, що лучани, волиняни – приємні люди, яким би я хотів побажати економічної стабільності, добра, багатства і мирного неба.

Побувала в оточенні «залізних» м’язів Ірина Костюк


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку – прем’єра народного суперблокбастеру від Dzidzio
Наступна новина Страва дня від Ring Dj Cafe
Схожі новини