Суд визнав незаконним рішення Луцькради про підняття тарифу на рекламу

Львівський апеляційний суд визнав незаконним рішення виконкому Луцької міської ради про підвищення тарифу на 49 % на розміщення зовнішньої реклами.

Рішення винесли 11 грудня. Про це «Першому» повідомив директор підприємства «Бренд Борд» Сергій Ковальчук.

Компанія подала позов проти виконкому та міськради про скасування нового тарифу на зовнішню рекламу та повернення до старих цін.

Суд першої інстанції – Волинський окружний адміністративний суд – не задовольнив позовну вимогу, натомість суд другої інстанції – Львівський апеляційний суд підтримав апеляцію.

Рішення вступає в дію з моменту його проголошення та поширюється на всіх операторів в місті.

«На даний момент рішення виконавчого комітету скасоване на стандартний тариф. Всі побачили ще раз, які популістичні рішення виносить міська рада, незважаючи на їх незаконність. Суд вчергове це довів. Ми й іншого не чекали. Тепер міська рада нам винна досить немалу суму грошей», - сказав Сергій Ковальчук.

Нагадаємо, рішення про здорожчання реклами ухвалили на виконкомі 21 лютого 2018 року. Запрацював новий тариф з 1 березня. Таким чином у міській раді планували поповнення бюджету на 10 млн грн. за рік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Новоспечений депутат Луцькради очолив комісію
Наступна новина Як боротимуться з рекламою наркотиків у Луцьку
Схожі новини