ТОП-5 небезпечних речей вашого гардеробу

Ми жінки завжди хочемо виглядати стильно та ефектно, щоб на вулиці на нас задивлялись усі перехожі. Як же це приємно ловити на собі захопливі погляди чоловіків, та заздрісні –жінок. Високі підбори, вузькі джинси, тісні топи – все те, що потрібно справжнім модницям, а як це позначається на нашому здоров’ї? Як говорять «краса требует жертв», але і здорового глузду потребує не менше.

Ми розповімо вам, які улюблені речі вашого гардеробу можуть спричинити серйозні захворювання. Можливо, саме через них ви себе погано почуваєте?

1.Надто вузькі джинси (скінні)

Вузькі джинси полюбляють всі дівчата, вони так вигідно підкреслюють фігуру, обтягують сідниці і підходять як до підборів, так і до спортивного взуття. Здається, універсальний одяг, можна купити 2-3 пари і не ламати голову щодня в чому піти. Проте такі джинси можуть спричинити різні захворювання судин і не тільки.

Більше того, вузькі джинси мають неприємну властивість врізатися в шкіру на животі та сідницях, що згубно впливає на сечостатеву систему, кровообіг і погіршують роботу шлункового тракту.

2. Стринги

Стринги – улюблена білизна багатьох представниць красивої статі. Їхня практичність є однією з причин неабиякої популярності. Адже ви можете одіти все, що захочете: прозоре обтягуюче плаття, легку міні-спідницю, джинси, при цьому білизна залишиться непомітною, ніби її немає.

Тим не менше, гінекологи всього світу вважають стринги серйозною проблемою. Через постійне тертя вони стають збудником бактерій, які викликають цистит, молочницю та інші неприємні захворювання.

3.Бюстгальтер-балконет

Бюстгальтер є обов’язковим елементом жіночого гардеробу, крім своїх основних функцій, він виконує роль спокусливої прикраси. До того ж дівчина в красивій нижній білизні почувається завжди впевнено, навіть, якщо цю білизну ніхто не бачить.

Проте вчені довели, бюстгальтер не можна носити більше 6-8 годин, це може спричинити рак молочних залоз. Особливо небезпечні бюстгальтери з пуш-апом, тому будьте обачні при виборі!

4.Високі підбори

Високі підбори личать всім жінкам, вони візуально витягують ногу, стройнять, додають витонченості та жіночності вашому образу. Звісно, таке взуття не підійде для щоденної ходьби, по-іншому ви забезпечите собі серйозні проблеми зі здоров’ям: сутулість, міжхребцеві грижі, біль в спині та набряки на ступнях. 

Купуючи туфлі на високих підборах, реально оцініть свої можливості, щоб не стати посміховиськом на вулиці. Спробуйте взутій стати на носочки так, щоб відстань від підлоги до каблука була 2 см. Якщо такий трюк вам не вдався, значить ці підбори занадто високі.

5.В’єтнамки

Легке взуття, яке ми любимо носити щодня. Проте воно згубно діє на ногу, так як в’єтнамки ніде не віксуються, ми інстинктивно напружуємо пальці, щоб втримати їх при ходьбі. Це призводить до болю в литках та щиколотках.

Вчені з’ясували, що в’єтнамки навіть шкідливіші за каблук 11 см заввишки. Тривале носіння цього взуття завдає серозної шкоди м’язам ноги.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку потрійна ДТП на Гордіюка
Наступна новина Посеред поля на Волині помер чоловік
Схожі новини