«Це рейдерське захоплення», - рекламіст відмовився встановлювати нові борди через шалені тарифи

Директор ТзОВ «БрендБорд» Сергій Ковальчук попросив членів Луцького міськвиконкому зняти проект рішення про надання дозволу на розміщення нових білбордів з порядку денного.

Зокрема, його обурив допис радника міського голови Ігоря Поліщука, у якому він зухвало натякнув рекламістам віддавати свої борди. Мовляв, влада сьогодні відмовилась почути представників цього виду бізнесу і не розглянула проект рішення про зміну тарифів на розміщення реклами.

«Щоб Ігор Поліщук там не поширював популістичних заяв про те, що бізнесу не важко… Я прошу зняти з розгляду питання про надання дозволу на встановлення нових бордів. З такими тарифами їх не тільки не будуть ставити нових – їх скоро масово демонтовуватимуть», - заявив Сергій Ковальчук.

Разом з тим, він зауважив, що документи на встановлення білбордів готувались ще наприкінці минулого року, коли тарифи для рекламістів були посильн

«Дозволи подавалися ще в 17 році, але ми не думали, що влада так поставиться до нашого бізнесу. В майбутньому ніхто подаватися на розміщення не буде, бо тарифи шалені. Для себе я сьогодні чітко зрозумів, що це - рейдерське захоплення бізнесу», - заявив Сергій Ковальчук.

Натомість Григорій Пустовіт продовжив читати мантру про те, що потрібно наповнювати бюджет і якщо бізнес не вигідний – можете полишити ринок.

Така відповідь секретаря міської ради обурила директора ТОВ «БрендБорд». Зрештою, він настояв на своєму рішенні і проект про встановлення нових бордів було знято з порядку денного.

Нагадаємо, Луцький міськвиконком відмовився переглядати тарифи на розміщення реклами


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Міськрада вирішує, що робити з маршрутами №17, №17а та №14
Наступна новина Волинського священика звинуватили в роботі на Москву
Схожі новини