У авіакатастрофі в Броварах загинув чоловік випускниці волинського університету

В авіакатастрофі у Броварах на Київщині загинув чоловік волинянки – випускниці факультету міжнародних відносин ВНУ Людмили Коваленко – перший заступник міністра внутрішніх справ України, український дипломат і правник – Євгеній Єнін. 

Про це повідомили на сайті університету.

Керівництво, професорсько-викладацький склад, студенти та працівники Волинського національного університету імені Лесі Українки висловили щирі співчуття Людмилі Коваленко з приводу трагічної загибелі її чоловіка та рідним і близьким усіх загиблих та постраждалих унаслідок авіакатастрофи.

Нагадаємо, через падіння гвинтокрила біля дитячого садка та житлового будинку в Броварах 18 січня загинуло 17 людей, зокрема діти. Також на борту вертольота було керівництво Міністерства внутрішніх справ України – міністр Денис Монастирський, перший заступник Євгеній Єнін і державний секретар Юрій Лубкович. Усі вони загиули.

Спогадами про Євгенія Єніна поділився ексгенпрокурор України Юрій Луценко, який також згадав його дружину-волинянку: 

«Женя вмів і любив жартувати, в тому числі - рідкісна для чиновників риса - жартував над собою і навіть над вищим керівництвом. Більше всього Женя любив дружину Людмилу, гордився нею, завжди підкреслював, що для нього, уродженця Дніпра, дружина з Волині дала імпульс говорити і мислити по-українськи».

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій школі – спалах ротавірусної інфекції: триває розслідування
Наступна новина «У Балаклії ми заїхали на мінне поле». Як волонтери з Рожища допомагають захисникам
Схожі новини