У будівельній галузі - чергові зміни

Постановою Кабінету Міністрів України № 327 від 25.04.2018 року внесені зміни до Постанов КМУ від 13 квітня 2011 р. № 466 «Деякі питання виконання підготовчих і будівельних робіт» та № 461 «Питання прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів».

Зміни стосуються скасування необхідності присвоєння будівельної адреси об’єкту будівництва.

Замість нього вводиться поняття «місце розташування об'єкта будівництва».

Про це йдеться на сторінці Фронт-офісу КБУ у Facebook

Крім того, ідентифікація об’єкта будівництва відбувається за кадастровим номером земельної ділянки та місцезнаходженням земельної ділянки, на якій розташовуватиметься об'єкт будівництва, згідно з документом, що посвідчує право власності (користування) такою ділянкою.

Нагадаємо, раніше Перший уже писав про те, які документи потрібні для будівництва власного житла

Також Постановою КМУ № 327 внесені зміни до пункту 4 Порядку здійснення технічного нагляду під час будівництва об'єкта архітектури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 липня 2007 р. № 903 «Про авторський та технічний нагляд під час будівництва об'єкта архітектури».

Зазначені зміни стосуються заборони здійснення технічного нагляду особами, що працюють у проектних і будівельних організаціях, які виконують роботи на підконтрольних об'єктах будівництва, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об'єктів із середніми (CC2) та значними (CC3) наслідками.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під час перевірки масла у Луцьку виявлено фальсифікат
Наступна новина Укрпошта анонсувала закриття частини поштових відділень
Схожі новини