У Горохові обвалилась частина будівлі психоневрологічного інтернату

У Горохівському психоневрологічному інтернаті сьогодні уночі, 25 листопада 2020-го року, обвалилась будівля прибудованого корпусу.

Відтак, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко здійснив робочу поїздку на Горохівщину та відвідав заклад, аби усе оглянути, – інформує пресслужба ОДА.

На щастя, ніхто не постраждав. Нині усі комунікації відновлено і основна будівля, яка не постраждала, працює у штатному режимі.

До слова, комунальний заклад обласної ради Горохівський психоневрологічний інтернат - є стаціонарним інтернатним закладом для тимчасового або постійного проживання чоловіків із стійкими інтелектуальними або психічними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги, соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів. Таких чоловіків тут – 115, серед яких є навіть два військовослужбовці, що були в АТО/ООС.

З’ясувалося, що обвалена частина приміщення була прибудована у 1999 році, а з 2009 року перебувала в аварійному стані. Щоб відремонтували будівлю з обласного бюджету виділили кошти і напередодні місцева підрядна будівельна організація розпочала ремонт. Попередньо причиною обвалу є порушення ще при будівництві добудови, фундамент якої ще й пошкодила вода.

«Зараз важливо якомога швидше усе відновити, адже таких закладів в області шість і усі переповнені. Тому дав доручення усім відповідним службам оперативно ліквідувати усі наслідки, аби підрядна організація змогла швидко приступити до роботи і відновити все до нового року. Для цього необхідно аварійну добудову розібрати і збудувати заново», - сказав Юрій Погуляйко.

Нагадаємо, у серпні 2017 року обвалилась частина стіни чотириповерхового навчального приміщення Любешівського технічного коледжу ЛНТУ. Ймовірною причиною називали ремонтні роботи, які там проводились. 

  


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Моє вперше. Депутати-новачки у Волиньраді про похід в політику та своє минуле
Наступна новина На Волині покарали членкиню ДВК, яка проголосувала замість свого чоловіка
Схожі новини