У громаді на Волині організували благодійно-мистецький захід на підтримку ЗСУ. ФОТО

За ініціативи КЗ «Центр надання культурних послуг Мар’янівської селищної ради» та молодіжного ансамблю «Світанок» в переддень Дня молоді, 11 серпня, в клубі с. Цегів відбувся благодійно-мистецький захід присвячений воїнам, які виборюють волю та незалежність нашої держави.

Про це повідомили на сайті громади.

Українська молодь хоче всьому світу продемонструвати свою позицію, розповісти про свої мрії і сподівання і виразити свою підтримку воїнам Збройних Сил України.

Молодь, діти і дорослі хвилиною мовчання вшанували військовослужбовців ЗСУ, які загинули за Україну та мирних жителів, що стали жертвами терористів.

До присутніх з промовою звернувся Мар’янівський селищний голова Олег Басалик.

На заході звучали пісні про Незалежну Україну, про незламних і нескорених наших захисників, про життя народу, його шляхи до перемоги, його почуття та переживання.

Після мистецького заходу присутні відвідали благодійну ярмарку, де мали змогу придбати смаколики, виготовленні дбайливими руками своїх односельчан, а діти частувались солодкою ватою та приймали участь у розіграші призів лотереї.

«Щиро дякуємо  учасникам, гостям , всім хто долучився до нашого благодійного заходу, і таким чином підтримав наші Збройні Сили України. Всі ми разом зібрали суму 22 408 тис. грн, які переданні на придбання приладу нічного бачення для нашого воїна Олександра Панасюка», – йдеться у повідомленні.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курська операція – це вже успіх. Можливо, невдовзі будуть й інші напрямки, – полковник СБУ Костенко