У Києві підліток скоїв самогубство через п'ятірку з математики

У ніч на 5 червня біля одного з будинків на проспекті Лобановського в Києві перехожі виявили тіло підлітка, який вистрибнув з вікна.

За попередньою версією слідства, це було самогубство. 14-річний хлопчик, швидше за все, наклав на себе руки через погану оцінки. Про це «Фактам» розповіла начальник відділу ювенальної превенції Нацполіціі Києва Оксана Поплавська:

«Напередодні в школі вивісили результати іспитів. І так вийшло, що у хлопця була найнижча оцінка з математики серед однокласників - п'ятірка по 12-бальній системі.

Всі вчителі загиблого характеризують його тільки позитивно. Хлопець не був відмінником, але намагався дуже відповідально ставитися до навчання. Як розповів поліції батько підлітка, який живе окремо, його син ввечері поводився звичайно. Нічого не віщувало біди.

Читайте також: Невдале самогубство: ковельські лікарі дістали з «того світу» чоловіка, який вистрілив собі у груди

У момент самогубства мама хлопчика перебувала в іншій кімнаті. Школяр вистрибнув з вікна дев'ятого поверху. Про те, що трапилася нещастя, жінці сказали сусіди, коли перехожі виявили під під'їздом тіло підлітка.

З мамою хлопчика поліції поки поспілкуватися не вдалося, оскільки зараз жінка перебуває в жахливому психологічному стані. Але ми з'ясували, що загиблий хлопець не був учасником так званих груп смерті ", - сказала Поплавська.

Фото ілюстративне


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хлопець поцупив із магазину спортивну куртку
Наступна новина Щоб стати на ноги, волинянину потрібна допомога
Схожі новини